Velkommen til Maries blog – Forfatterdrømme!

En helt almindelig tirsdag helt alene i et sommerhus ved det danske Vesterhav. Eftermiddag – efter lang gåtur og inden vin.

Velkommen til min nye blog! Den er nok mest til og for mig selv, men hvis andre kan have glæde af eller finder det interessant at læse med, er I meget velkomne. I må også gerne kommentere, dele jeres tanker, rose eller kritisere – bare I gør det med positiv energi og bevidsthed om, at denne blog er en mulighed eller måske ligefrem en nødvendighed for mig i forhold til at øve mig i at udtrykke mine tanker, dele mine drømme, få noget ned på papir. Måske er jeg god til det, måske er jeg ikke. Men nu har skriveri og forfatterdrømme rumsteret og spiret så længe inden i mig, at det efterhånden er helt nødvendigt at få ud… et eller andet, bare noget. I aftes, alene med mig selv i sommerhuset, fandt jeg nogle gamle noter (nej, ikke tilfældigt, for jeg er jo ikke hjemme, men i et fremmed sommerhus, så jeg har gravet dem frem hjemme fra skabet på Højlundsgade og taget dem med) fra 1993, hvor jeg allerede her udtrykker drømmen om måske engang, en dag langt ude i fremtiden at blive forfatter! Faktisk er det et brev, skrevet da jeg var 15 år, til en voksen forfatterven, hvor jeg overraskende nok formår at give udtryk for det. Nu er jeg i skrivende stund 43 år, og der er ikke mange i min bekendtskabskreds, der kender til den drøm. Der er flere, end der var for få år siden, for jeg øver mig i at sige det højt. For alle ved, at hvis først man siger det højt, så gælder det; så fanger bordet! Kan jeg ovenikøbet få det på Facebook, vil det være helt i top – for alle ved jo, at ingenting er sket i virkeligheden, før det foreviges på Facebook.

Så derfor denne blog. For at sige flere ting højt, dele flere tanker, øve mig i at skrive det ned og udtrykke det – øve mig i at skrive. Måske det så engang bliver til en rigtig historie. Bær over med mig, hvis det i starten bliver lidt dagbogsagtigt… eller bare lad være med at læse med, jeg skriver jo alligevel bare til mig selv. Nej, det mente jeg ikke… Læs gerne med, for jeg øver mig jo også I at skrive til andre og lade jer læse med. Normalt øser jeg ikke ud af mig selv og mit inderste, jeg er både introvert og privat, bryder mig ikke om store menneskemængder og er virkelig dårlig til smalltalk med folk, jeg ikke kender. Så normalt vil jeg slet ikke dele sådan noget her noget med jer. Men der er nye tider på vej… og jeg har ikke engang drukket vin endnu. Det med vin skal jeg nok komme tilbage til på et senere tidspunkt. Men det er ikke vigtigt lige nu – lige nu er det vigtigt, at jeg har startet en blog, og hvis jeg også lykkes med at publicere den, så er det stort. Tag godt imod mig:

Velkommen til Maries blog om forfatterdrømme og meget mere!

3 Kommentarer on “Velkommen til Maries blog – Forfatterdrømme!

  1. Gad vide om jeg er første kunde i butikken?
    Tillykke med din blog – godt begyndt er halvt fuldendt, jo!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...